Embodiment Centrum

ruimte huren voor trainingen, lessen, cursussen en workshops

Onze missie

Jouw lijf
Jouw leven

Zullen we eens kijken of we jouw leven een beetje leuker, lichter en luchtiger kunnen maken? Ons aanbod is er voor jou om te landen in je lijf. Om te spelen, te experimenteren en te trainen. Jouw zelf-helend vermogen te versterken. Zodat jij je levenslustiger en energieker voelt. Dáár gaan we voor!

Wekelijkse lessen 

Een goede les laat het leven door je heen stromen. Verwondert je elke keer. Onze lessen voor beginners én gevorderden maken je hongerig naar meer. 

Toffe workshops

Een dag de diepte in. Spelen. Je hoofd en lijf weer laten connecten. Leven in het hier-en-nu. Dat kan in onze workshops. Lees snel meer.

Coaching / Care

Als je een meer persoonlijke aanpak en/of directe begeleiding wil, neem dan contact met ons op. We staan klaar om jouw fysieke en mentale gezondheid te versterken. 

wie zijn de trainers?

Hi! Wij zijn Mark en Xandra. Graag stellen we ons aan je voor. We hebben beide een heel andere insteek en achtergrond. Nieuwsgierig? Klik dan hier. 

WAT IS EMBODIMENT

In de Embodiment benadering werken we met de dynamische wisselwerking tussen het zenuwstelsel, het lichaam en de omgeving. Lees er hier meer over.

embodiment centrum

 

Ontdek onze veelzijdige ruimte, Speciaal ontworpen voor workshops die zich richten op het verkennen van innerlijke balans en transformatie, zoals Tai Chi, Qigong, Yoga, improvisatie, clownerie en meditatie. Bied ook jouw workshop in ons centrum aan!