coaching/care

Nonduale coaching

Mentale gezondheid is niet iets wat je van buitenaf aan moet brengen. Een yoga les of massage is heerlijk voor je lijf maar als je het nódig hebt om je stress binnen de perken te houden dan leer ik je graag de ingang naar je innerlijke bron van welzijn, geluk en relaxtheid. We kijken in deze sessies niet naar de inhoud van je ervaring, maar gaan onderzoeken hoe deze tot stand komt. Hierdoor kun je gaan zien dat je uitdagingen niet worden veroorzaakt door iets in je persoonlijkheid, maar door je persoonlijke denken in het moment. Dit brengt je terug bij wie je werkelijk bent.

Stuur Xandra een mailtje bij interesse. 
Prijs: € 750,- voor zes sessies.

Eco-coaching

Wanneer jij als topprofessional graag wilt werken aan je mentale en sociale gezondheid dan is eco-coaching jouw ingang. Mark is opgeleid in de holistische benadering van de TaiChi Eco-coaching en heeft o.a. gewerkt met topsporters in het Epke Zonderland Turncentrum. Hij daagt jou in de individuele sessies uit met oefeningen rondom lichaamsbeheersing en balans zodat je jouw energie optimaal kunt gaan gebruiken. Eco-coaching is een ‘ja, maar’ vrije training waarbij je tot je eigen uitdagingen, inzichten en oplossingen komt. 

Stuur Mark een mailtje bij interesse. 
Prijs: € 750,- voor zes sessies.

Care

Care: massage of dagretraite 

Rust en relaxtheid zijn een weldaad voor je lichaam. Ruimte ervaren, zonder je best te hoeven doen, bevordert welzijn voor je geest.  Gun een dag aan jezelf, laat los wat je niet meer nodig hebt en land in het hier-en-nu door middel van bijvoorbeeld embodied practices, ademwerk, massage en LuJong of QiGong. Een dag kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:

Ochtend 09.30 – 12.30
Welkom 
Yoga Nidra sessie
Nonduale coaching
• Ruimte voor vrije expressie
Middag 13.30 – 16.30
• LuJong 1 of QiGong 
• Energetische behandeling
• Kum Nye oliemassage
• Afronding 

Prijsindicatie
€ 55,- Kum Nye massage (45 min)
€ 375,- voor een dag exclusieve aandacht.
Benieuwd wat er voor jou mogelijk is? Mail naar Xandra

€375