vakspecialist

playfulness

 

introductie

 

Maak kennis met the School of Play

Mensen die playful in het leven staan stralen. Problemen leiden bij hen niet tot oplossingen maar tot wezenlijke verandering, vanuit verbinding met zichzelf, anderen en de wereld om hen heen. Of anders gezegd: playfulness is de beste manier om te leven en werken in de onzekere, complexe en snel veranderende wereld waarin we leven. Wat aan de ene kant klinkt als tijdverdrijf, kinderachtige lichtzinnigheid of een onnodige bezigheid is aan de andere kant exact hetgeen wat ons juist beter in onze dagelijkse volwassen taken maakt. Dat is geen paradox, dat is de magie!

Deze introductie is voor jou als je wilt:
* weten hoe een spirituele kijk je(bege)leiding kan verbeteren
* weten hoe je kunt
spelen met gedachten en gevoelens
* weten wat de relatie is met RFT / 
ACT / polyvagaal theorie
* ervaren hoe het is om een opleiding te volgen bij The School of Play

Informatie over de introductie
Maak je borst maar nat. We duiken snel en diep de theorie in om vervolgens kennis te maken met de plek waar je speelruimte tussen de regels vindt en waar alles wat ‘moet’ bijeengehouden wordt door een stukje plakband. Want in spel is er geen heden of verleden, geen ‘meekijken over je eigen schouder’, geen agenda waar je aan moet voldoen. Het is het antwoord op alle problemen die er niet zijn. In twee uur tijd krijg je een inkijkje in wat er allemaal langs kan komen tijdens de trainingsdagen. 

Data 
Introductiemomenten worden gepland in april / mei 2023. De opleidingen starten in september. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The School of Play als je op de hoogte gehouden wilt worden van de data. 

..