verhuur

Ben je op zoek naar een vergaderruimte,  een ruimte voor scholing, workshop of netwerkbijeenkomst? Direct achter het station te Wijchen (bij Nijmegen) en op korte afstand van de snelweg is ons centrum te huur. 

In feite bestaat het centrum uit één grote ruimte, met voorin een open café indeling. Hier zijn 4 tafeltjes met acht stoelen beschikbaar en staat een bankje plus bartafel. De open speelruimte is ruim 80 m2, onderbroken door een brede pilaar. 

In het centrum is een koffie/thee automaat aanwezig. Evenals een koelkast en magnetron. Lunch is (door de weeks) beschikbaar via locale catering. Wij bespreken graag deze mogelijkheden met je als je daar interesse in hebt. 

Verhuur prijzen

Met ingang van 1 september 2022

professionele/ commerciële organisaties

1 dagdeel € 175
2 dagdelen € 225
3 dagdelen € 250

 

 

organisaties met maatschappelijk belang & zzp’ers

1 dagdeel € 125
2 dagdelen € 175
3 dagdelen € 200

 

vaste huurders (meer dan 30 dagdelen per jaar)

1 dagdeel € 75
2 dagdelen € 125
3 dagdelen € 150

 

 

Ochtend van circa 9.00 tot 13.00 uur
Middag van circa 13.30 tot 17.30 uur
Avond van circa 18.00 tot 22.00 uur
Hele dag van circa 09.00 tot 22.00 uur

Weekend vrijdagavond t/m zondagmiddag

 

De tijd voor de voorbereiding, afbraak en/of eventueel theemoment in de relaxatiezaal valt ook onder de gehuurde uren of dagdelen. In de huurprijs is inbegrepen: gebruik muziekinstallatie, gebruik sanitair, gebruik yogamatten, diverse meditatiekussens & bolsters.

Verhuur voor feestjes of verjaardagen is niet mogelijk. Bij incidentele huur lopen we vooraf met je door het pand zodat evt beschadigingen kunnen worden opgemerkt. Vernielingen en beschadigingen die na gebruik van de ruimte door verhuurder worden opgemerkt worden op de huurder verhaald. 

Beheerder
Indien een beheerder aanwezig moet zijn komen de volgende kosten erbij: €50,- per dagdeel.

Grote groepen
Indien er voor meer dan 10 aanwezigen koffie / thee dient te worden gezorgd. In dat geval wordt per dagdeel voor koffie en thee een bedrag van € 2,50 per persoon in rekening gebracht.

schoonmaakkosten
Indien de ruimte na verhuur niet schoon is achtergelaten, worden eveneens schoonmaakkosten (€50,-) aangerekend. 

Welke dag wil jij reserveren?