verhuur

Ben je op zoek naar een vergaderruimte,  een ruimte voor scholing, workshop of netwerkbijeenkomst? Direct achter het station te Wijchen (bij Nijmegen) en op korte afstand van de snelweg is ons centrum te huur. 

Het Embodiment Centrum bestaat uit één grote ruimte, met voorin een open café indeling. Hier zijn 8 tafeltjes met stoelen beschikbaar en staat er een bank plus bartafel. De open speelruimte is ruim 80 m2, onderbroken door een brede pilaar. In het centrum is een koffie/thee automaat aanwezig. Evenals een koelkast en magnetron. Er is één toilet aanwezig, daarom is de groepsgrootte maximaal zestien deelnemers.

prijzen& tijden

Verhuur tijden

Ochtend van circa 9.00 tot 13.00 uur
Middag van circa 13.00 tot 17.00 uur
Avonduren van circa 18.00 tot 22.00 uur 

 

 

Verhuur prijzen

Dagdeel (4 uur) € 75
Dag (8 uur) € 150
Weekend (2x 8 uur) € 250

Prijzen vanaf 1 januari 2014
(tot die tijd worden de reeds afgesproken tarieven gehanteerd)

 

De tijd voor de voorbereiding, afbraak en/of eventueel theemoment in de relaxatiezaal valt ook onder de gehuurde uren of dagdelen. In de huurprijs is inbegrepen: koffie/thee voor max 16 personen (meerprijs 2,50 euro pp), gebruik van koelkast, magnetron, afwasmachine, muziekinstallatie, yogamatten en meditatiekussens.

Indien de ruimte na verhuur niet schoon is achtergelaten, worden hiervoor schoonmaakkosten (€50,-) aangerekend. Vernielingen en beschadigingen die na gebruik van de ruimte worden opgemerkt worden op de huurder verhaald. 

Welke dag wil jij reserveren?