workshops

Rawthentic Play

 

Rawthentic Play (dagworkshop)

Rawthentic nodigt je uit je ware, pure zelf te zijn en te laten zien wat er op dit ene moment in tijd in je gebeurt. In onze westerse samenleving hebben we echter vaak weinig geduld om zomaar ’te zijn’. Zeker niet wanneer het spannend wordt. We zoeken dan naar een snelle oplossing of logische keuze. Daardoor lopen we soms niet helemaal synchroon met onszelf. Dat is daarom precies waar we in deze training mee aan de slag gaan. Terug naar onszelf. Zodat daarna jouw leven weer in overeenstemming is met de roeping van je ziel. Je vreugde ervaart. Afstemming voelt. Creativiteit stroomt. En handelt in volledige alignment met jezelf. Dan stroomt het leven vanzelf. Dus doe mee. Adem inspiratie. Flirt met flow. Ervaring is niet vereist. Je hoeft ook niet creatief te zijn of iets te ‘kunnen’ op theatergebied. We spelen met eenvoudige improvisatievormen die je terugvoeren naar de kern van wat jij voelt, ervaart of denkt. Er is daarom geen ‘goede’ manier om het te doen, enkel jóúw manier. Jij bent Rawthentic: Real, Raw & Authentic!

Speeldata: vrijdag 28 okt, 23 dec, 24 febr, 21 apr en 23 juni
Tijden: 09.30 tot uiterlijk 16.30 uur
Prijs: 125 euro (korting mogelijk)

€125

Martial Play

Martial Play (dagworkshop) 

Wie in het leven goed wil omgaan met tegenslagen wil kan het beste werken aan de emotionele intelligentie, zo stelt psycholoog Daniel Goleman in de jaren negentig van de vorig eeuw. Hij gaf aan dat mensen die in staat waren om empathisch en flexibel te reageren wanneer er druk vanuit de omgeving op hen werd uitgeoefend, een hoge emotionele intelligentie hadden. Niet alleen richting anderen overigens, maar met name ook naar zichzelf. Emotionele vaardigheden blijken voor lichamelijk welbevinden en succes in werk namelijk belangrijker te zijn dan rationele. Het goede nieuws is: je bent niet met een bepaalde hoeveelheid geboren, deze is te trainen. In deze dagworkshops ga je praktisch aan de slag – met oefeningen uit de martial arts –  om je emotionele intelligentie te versterken. En dat is handig: je komt zelfverzekerder over, past je makkelijk aan en herstelt sneller van stresssituaties. Wil jij ook dat het leven je gewoonweg wat makkelijker afgaat? Doe dan eenmalig of vaker mee!

Speeldata: zaterdag 29 okt, 24 dec, 25 febr, 22 apr en 24 juni
Tijden: 09.30 tot uiterlijk 16.30 uur
Prijs: 125 euro (korting mogelijk)

€125

Masterclass taichi

Masterclass TaiChi (dagworkshop) 

Tai Chi Chuan is meer dan alleen het lopen van een vorm. Alle (prachtige) bewegingen omvatten verschillende technieken, principes en toepassingen. Leren je je eigen lijf te gebruiken, verkennen en ontdekken. Ze zorgen voor mentale en fysieke uitdagingen en maken dat je langzaam maar zeker groeit en vooruitgaat. Zet alle technieken achter elkaar, bouw dit op een fundament van principes en je hebt een vorm die je kunt lopen om dit alles individueel te trainen. Mark geeft speciaal voor mensen die dieper op de materie in willen gaan dan tijdens een wekelijkse les kan af en toe masterclasses. Dit zijn dagen zowel voor beginners als voor gevorderden. Kies wat jou het beste past. Komende maanden komt er meer informatie op deze website te staan over de dagen om een goede keuze te maken.

Data: zaterdag 26 nov, 28 jan, 25 maart en 3 juni
Tijden: 09:30 tot uiterlijk 16:30 uur
Prijs: 125 euro (korting mogelijk)

€125