workshops

Rawthentic

Ik nodig je in deze workshop uit je ware, pure zelf te zijn. We spelen met eenvoudige improvisatievormen die je terugvoeren naar de kern van wat jij voelt, ervaart of denkt. Er is daarom geen ‘goede’ manier om het te doen, enkel jóúw manier.

Lees hier meer

Verhalend Inspireren

Verhalen raken en inspireren. Verhalen worden onthouden en zetten aan tot actie. Verhalen leveren nieuwe verhalen op. Hoe verhalender je verhaal, des te inspirerender. Maar wat is dat: verhalendheid, of narrativiteit, zoals dat heet? Je leert het in de cursus Verhalend Inspireren van Xandra en Paul Groos.

Lees hier meer

Clownproeverij met Ton Kurstjens

Een paar keer per jaar bied mijn eerste clownsdocent één dag aan waarin je veel clownstechnieken en oefeningen kunt leren. De eerstvolgende Clownproeverij gaat plaatsvinden opzondag 15 januari.                             Meedoen? Schrijf je dan in via zijn website. 

Lees hier meer

Martial Play

Emotionele vaardigheden blijken voor lichamelijk welbevinden en succes in werk namelijk belangrijker te zijn dan rationele. Het goede nieuws is: je bent niet met een bepaalde hoeveelheid geboren, deze is te trainen. In deze dagworkshops ga je praktisch aan de slag om je emotionele intelligentie te versterken. Zo kom je zelfverzekerder over, past je makkelijk aan en herstelt sneller van stresssituaties. 

Lees hier meer

Masterclass TaiChi (dagworkshop) 

Mark geeft speciaal voor mensen die dieper op de materie in willen gaan dan tijdens een wekelijkse les kan af en toe masterclasses.

Lees hier meer